Kodokan Kata Cursus
een weekend dat je niet mag missen...

Informatie  


13e Kodokan Kata Cursus 

Op 31 augustus & 1 september 2024 wordt er opnieuw een 2-daags Kodokan Kata Cursus georganiseerd, we zijn te gast bij Budoschool Kai Sei, Buytenparklaan 6 te Zoetermeer. Tijdens deze cursus kunnen deelnemers dagelijks kiezen uit drie kata’s! Ook in 2024 is, bij het samenstellen van het programma, niet alleen gedacht aan deelname door (hogere) dangraadhouders. Ook dragers van 1e en 2 kyu zijn van harte welkom. De organisatie hoopt daarom ook jeugdige deelnemers te kunnen begroeten. De groeiende belangstelling voor Kodokan Kata is voor een deel te verklaren door de mogelijkheid om aan kata wedstrijden deel te nemen. Nationaal en internationaal. Er zijn inmiddels diverse toernooien en districtskampioenschappen door heel Nederland! Daarnaast is er een Nederlandse kata kernploeg, 

Kata Judge licentie
Laat je Kata Judge licentie verlengen tijdens het Kodokan Kata Weekend!! In samenwerking met de Nationale Wedstrijd Kata Commissie Judo is er besloten dat je je huidige licentie tijdens het weekend kunt verlengen. Ook is er ruimte voor nieuwe Judges! Olaf van Geel zal het weekend aanwezig zijn namens de NWKCJ om je van alle informatie te voorzien. Wil je al eerder wat info ontvangen kun je mailen naar Olaf van Geel.

 
Wat kost de cursus?

De kosten voor deelname aan de beide cursusdagen bedragen €50,00. Het is ook mogelijk om één dag deel te nemen, dan betaalt u €30,00. Betaling kan alleen bij binnenkomst. U kunt een kwitantie krijgen voor uw administratie. Er kan ook met een QR code worden betaald.

Let op! Bij de cursus zit geen lunch inbegrepen. Deze kunt u zelf meenemen of ter plekke bestellen, in het restaurant van de tennis- en padelvereniging Buytenwegh aan de Buytenparklaan te Zoetermeer. 

Wat kunt u voor dit bedrag verwachten? De kata trainingen worden gegeven door topdocenten in een toplocatie en tevens de grootste dojo van de Benelux. 


Wat kost de cursus?


Deelname 

Kata wordt vaak uitgevoerd met een vaste partner. Daarom komen de meeste judoka in koppel naar het Kodokan kata cursus. Mocht u geen partner hebben dan bent u natuurlijk ook welkom, houd er dan wel rekening mee dat u wordt gekoppeld aan iemand die ook geen partner heeft of dat u bij een ander koppel kunt aansluiten tijdens de training. 

 

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Vertel het ons!

Email: kodokankata@gmail.com

 
 
 
 
E-mailen
Info